Jag älskar enkla recept, och det blir knappast enklare än så här.Till 4 portioner behöver du

1 tunt klyftad rödlök
1 msk smör eller olja
2 skivade röda snackpaprikor
300 g babyspenat
salt och citronpeppar (svartpeppar funkar också)
2 msk hackad dill
1 tsk rapsolja till stekpannan

Garnera med dill, stekt citron eller getost

Fräs löken i matfett, tillsätt paprika och fräs lätt.
Vänd ner spenaten som får slakna.
Smaka av med salt och peppar.
Olja en annan stekpanna – eller kör i samma om du vill spara in på disk 🙂
Krydda laxbitarna med salt, peppar och dill. Stek ca 2 minuter på varje sida. Om du vill kan du samtidigt steka snittytorna på citronen
Klart

DSC_0058

I love simple recipes, and it doesn’t gets much easier than this.
For 4 servings you need

1 thin red onion cut in to thin wedges
1 tablespoon butter or oil
2 sliced red snack peppers
300g baby spinach
salt and lemon pepper (black pepper works well)
2 tablespoons chopped dill
1 teaspoon rapeseed oil for the pan

Garnish with dill, fried lemon or goat’s cheese

Fry the onion in the margarine, add the peppers and fry lightly.
Fold in the spinach and let them slack.
Season with salt and pepper.
Oil another frying pan – or use the same if you want to save on dishes 🙂
Season the salmon with salt, pepper and dill. Fry about 2 minutes on each side. If you want you can also fry the cut surfaces of lemon
DoneJag älskar enkla recept, och det blir knappast enklare än så här.
Till 4 portioner behöver du

1 tunt klyftad rödlök
1 msk smör eller olja
2 skivade röda snackpaprikor
300 g babyspenat
salt och citronpeppar (svartpeppar funkar också)
2 msk hackad dill
1 tsk rapsolja till stekpannan

Garnera med dill, stekt citron eller getost

Fräs löken i matfett, tillsätt paprika och fräs lätt.
Vänd ner spenaten som får slakna.
Smaka av med salt och peppar.
Olja en annan stekpanna – eller kör i samma om du vill spara in på disk 🙂
Krydda laxbitarna med salt, peppar och dill. Stek ca 2 minuter på varje sida. Om du vill kan du samtidigt steka snittytorna på citronen
Klart

DSC_0058

I love simple recipes, and it hardly gets any easier than this.
For 4 servings you need

1 thin red onion cut in to thin wedges
1 tablespoon butter or oil
2 sliced red snack peppers
300g baby spinach
salt and lemon pepper (black pepper works well)
2 tablespoons chopped dill
1 teaspoon rapeseed oil for the pan

Garnish with dill, fried lemon or goat’s cheese

Fry the onion in the margarine, add the peppers and fry lightly.
Fold in the spinach and let them slack.
Season with salt and pepper.
Oil another frying pan – or use the same if you want to save on dishes 🙂
Season the salmon with salt, pepper and dill. Fry about 2 minutes on each side. If you want you can also fry the cut surfaces of lemon
Done