Jag kunde inte stå emot längre.  Nyfikenheten tog överhand. Jag har sett Fifty shades of grey – även fast det inte alls är min typ av film.collection-fiftyshades-gallery_0Måste erkänna att jag känner mig smått förvirrad. Vet inte riktigt vad jag hade förväntat mig.. jag har ju, som ni säkert förstår, inte läst böckerna. Men det där slutet gör mig lite nyfiken, så jag kommer ju se de andra filmerna. Ett plus för musiken dock 🙂
Nu väntar en sväng på stan för att fira in påsken ordentligt. Var rädda om er och se upp för påskkärringarnaI couldn’t resist it anymore.  My curiosity got the better of me. I’ve watched the movie Fifty Shades of Grey – even though it’s not my kind of movie.

collection-fiftyshades-gallery_0I have to admit I’m somewhat confused. Don’t really know what I was expecting .. , as you would have guessed, I haven’t read the books. But that ending makes me a little curious, so I know I’ll end up  watching the other movies. I did, how ever, like the music though 🙂

Now I’m off to town to kickstart the easter celebrations.