espressosnittar2

Det är oftast de mest spontana impulserna i köket som ger de bästa resultaten. Som de här espressosnittarna. Ljuvligt söta och sega med en härlig ton av nybryggd espresso.

100g margarin
1dl strösocker
1msk vaniljsocker
1msk sirap
2 1/2 – 3 dl vetemjöl
1tsk bakpulver
1-3 msk espresso – efter smak

Sätt ugnen på 175 grader. Rör rumsvarmt margarin och strösocker poröst. Tillsätt övriga ingredienser, mjölet blandat med bakpulver, och arbeta snabbt ihop till en deg. Rulla ut degen till 3 drygt fingertjocka längder och lägg dem på smord plåt. Platta till dem något. Grädda mitt i ugnen i 10-12 minuter. Skär längderna varma i sneda bitar.

espressosnittar1

It’s usually the most spontaneous impulses in the kitchen that gives the best results. Like these espresso cookies. Deliciously sweet and chewy with a lovely tone of freshly brewed espresso.

100g margarine
1 cup granulated sugar
1msk vanilla sugar
1msk syrup
2 1/2 – 3 cups flour
1 teaspoon baking powder
1-3 tablespoons of espresso – to taste

Preheat the oven to 175 degrees. Stir unsalted margarine and powdered sugar porous. Add the remaining ingredients, flour mixed with baking powder, and work quickly into a dough. Roll out the dough to 3 over finger-thick lengths and place on greased baking sheet. Flatten them slightly. Bake in the oven for 10-12 minutes. Cut lengths of hot in oblique pieces.

espressosnittar