Vissa dagar blir bättre än man hade kunnat tro, när man stiger upp på morgonen och lite besviket konstaterar att arbetsveckan inte är riktigt slut än. Som i morse, när jag steg upp var det grått och kallt, halsen kändes som min värsta fiende och jag funderade skarp på att krypa ner under täcket igen och sova bort hela dagen.
Men två regnskurar senare skiner solen, jag har fått hämta ut två paket, Ben&Jerry kom på besök och det nya numret av Hembakat låg och väntade i brevlådan. Det var med andra ord klart värt det att släpa sig till kontoret idag.
Å det här gömde sig i paketen
Nagellack, Ögonskugga, Baby lips och  Too Faced Color Bom
Kjol nr 1
Klänning
Kjol nr 2
Så där, det var det. Nu ska jag fixa mina naglar, ta en skopa glass och sätta mig och drömma mig bort bland alla goda bakverk
Kram