“Få en hy med ökad struktur och vacker lyster”, vem vill inte det?
Idag tog min lilla provflaska slut, alltid lika tråkigt när man har provar en produkt, blir lite fäst vid den och så tar den slut.
Vad gör då detta serum? Jo det är ett avancerat och vårdande serum som ger huden förnyad klarhet och struktur och en sund vacker lyster. Innehåller retinyllinoleat *pust, knepigt ord* som är en skonsam och patenterad A-vitaminmolekyl som hjälper till att jämna ut hudtonen, gör fina linjer mindre framträdande och ger mindre synliga porer, samt förbättrar hudens allmänna utseende. Den ska även förbereda huden så att den får ut så mycket som möjligt av de vårdande ingredienserna i din dagliga hudvårdsrutin.
Om den minskar fina linjer kan jag inte svara på, inget jag har tänkt på. Däremot tycker jag att min hud ser bättre ut. Och den känns bättre. Doftar gott gör den också 🙂
Väldigt enkel att använda. Tvätta ansiktet som vanligt, applicera serumet innan dagcremen. Själv har jag använt den på nätterna, utan nattcreme.

Betyg: BBBB

Pris: ca 555:- för 30ml

  
                                              
                                                          Provflaskan