Då har jag gjort slut på min deep down detox mud mask, tänkte jag göra en liten recension på den.

Beskrivning
En superrengörande, avgiftande mask som laddar upp och balanserar för en klarare hy med lyster. Innehåller apelsin, som bekämpar trött och stressad hy. Bergamott som är naturligt antiseptisk och hjälper till att rengöra kvisslor och dra samman porerna, för att lämna huden klar, len och riktigt fräsch.

Användning
En till tre gånger i veckan. Används på väl rengjord och torr hy. Applicera ett tunt lager över ansikte och hals, undvik ögonområdet. Låt masken verka i 10-15 minuter. Skölj sedan väl med varmt vatten. Klappa huden torr.

Jag har kört en gång i vecka, efter duschen, så porerna är lite extra öppna. Funkar riktigt bra, jag märker en klar förbättring på mina problemområden. Och huden känns riktigt ren och fräsch efteråt. Den här kommer jag definitivt köpa fler gånger.

Pris 99:-, finns här
Betyg CCCC