Idag har inte vart den bästa av dagar. Jag har knappt sovit något inatt, har så ont i magen. Antagligen börjar jag få magkatarr eller nått. Tur att det snart är semester. Så stackars J jobbar på själv med trädäcket.DSC_0046 Ser ut som att han klarar sig riktigt bra, haha.
I fredags fick jag äntligen hem den andra halvan till min To Die for – bikini. Passade även på att klicka hem en tillDSC_0045Så nu är jag laddad för både sommar och vintersemestern.

Idag låg det även några godbitar från IvyRevel i brevlådan och väntade. Det finns fortfarande en hel del godbitar kvar på deras sommar rea. Tips 🙂DSC_0042 Det var allt jag hade att bjuda på idag, nu ska jag fixa lite middag till “gubben” innan jag kryper ner i sängen.Today has not been the best of days. I have hardly slept anything tonight, have so stomachache. Probably I start getting gastritis or something. Luckily it is almost vacation. So poor J is working on the wooden deck by himself.

DSC_0046 Looks like he’s doing alright, ha ha.

Last Friday, I finally got the other half to my To die for – bikini. I also took the opportunity to click home one more

DSC_0045 So now I’m all set for both the summer and winter holidays.

Today I also got some goodies from IvyRevel in the mailbox. They still got a lot of goodies on there summersale. Tip 🙂DSC_0042 That’s all I had to offer today, now I’m gonna make some dinner to “the old man” before I crawl into bed.