Nackdelen med att sitta och köpa hem matvaror hela dagarna är att man blir sugen på godsaker titt som tätt. Dagens experiment – daim bollar. Eller chokladbollar med daim kanske är ett bättre namn.
ca 30 st

100 g smör eller margarin
1 dl socker
1 msk vaniljsocker
2-3 msk kakao
3 dl havregryn
2-3 msk kallt starkt kaffe
2st dubbeldaim

Rör matfett, socker och vaniljsocker poröst. Blanda i kakao. Tillsätt havregryn, kaffe och en krossad dubbeldaim. Rör om tills allt är väl blandat.
Forma smeten till små bollar. Krossa den andra dubbeldaimen och rulla dem i krosset.
Förvara dem i kylskåpet tills de ska serveras.

The downside to working with food all day is that you ever so often feel the need for something sweet. Today’s experiment – Daim balls. Or perhaps chocolate balls with Daim is a better name.
About 30 pc
100 g butter or margarine
1 cup sugar
1 tbsp vanilla sugar
2-3 tbsp cocoa
3 cups rolled oats
2-3 tbsp cold strong coffee
2st dubbeldaim
Stir margarine, sugar and vanilla sugar until frothy. Mix in the cocoa. Add the oatmeal, coffee, and a crushed dubbel daim. Stir until everything is well mixed.
Shape the mixture into small balls. Crush the second dubbel daim and roll them in the nibs.
Store them in the refrigerator until ready to be served.