den obligatoriska vårförkylningen. Sitter här och snörvlar med tungt huvud, ont i halsen och täppt näsa.
Tänk att det är samma sak varje år. Den efterlängtade värmen kommer och man har på tok för bråttom med att få använda sin nya härliga vårgarderob. Och därmed kommer förkylningen som ett brev på posten. Märkligt att man inte lär sig med åren att skynda långsamt. Jag hoppas att ni är klokare än mig 🙂

Har ni några planer inför Valborg då? Själv ska jag ut till landet, där vi bodde tidigare, och grilla och hänga med gamla grannar. Kommer bli jättekul. Tänkte att jag skulle baka något enkelt och mumsigt också. Vad tror ni om en saftig morotskaka?

Idag forsätter vi rita på vårt nya kök, ska även försöka hitta lite bra vitvaror, diskho och blandare samt en snygg bänkskiva. Jag tar tacksamt emot alla tänkbara tips.