Vår dammsugare har gått sönder *suck, så nu sitter jag här och försöker hitta en bra centraldammsugare. Men det är ju lite av en djungel när man börjar fördjupa sig. Vilket märke ska man välja? Vilken sugeffekt behöver man ha? Ska det vara med eller utan påse? Ska man välja manuell eller automatisk slangvinda?

Har kikat runt lite på byggahus.se och deras forum för att få lite kloka ord att luta mig mot. Jag vill helst ha själva enheten i källaren,  på så sätt kan jag dammsuga hela huset samt dammsuga ur bilen när den står i garaget… I vårt förra hus hade vi en Canvac som funkade föträffligt. Husky verkar också vara en favorit, Elektrolux får väldigt blandad kritik, medans AEG får bra betyg i diverse tester. Jag får helt enkelt grotta vidare.

Ikväll ska vi äntligen börja rita på vårt nya kök, woho. Jag ska ta några bilder och lägga upp här på bloggen så ni förstår vad jag menar 🙂
Längtar tills vi kommer igång på allvar med huset, och köket är verkligen prio ett. Jag vill kunna baka, safta och sylta i sommar/höst utan att vara rädd för att diskbänken ska fara i golvet.

Ha en fortsatt underbar lillördag
Kram