November har redan börjat rulla iväg och det känns som att det är hög tid att börja planera inför nästa bloggår. Jag är rätt impulsiv och ostrukturerad, så för mig är alla typer av hjälpmedel välkomna. Under det här året har jag använt mig av Lindas jättefina bloggplan och den har vart s å bra – även om jag tappat tråden emellanåt.

För 2016 vill jag höja ribban och göra Cavegirl ännu bättre. Så nu sitter jag här med Sandras fina bloggplanerare framför mig. Ni hittar den här.

DSC00042

November has already started to roll away and it feels like it is high time to start planning for the next blogs. I’m quite impulsive and unstructured, so for me all kinds of aids welcome.

During this year I have been using Linda’s awsome blog plane and each have absolutely invaluable – even though I lost the thread occasionally.

For 2016, I want to raise the bar and make Cavegirl even better. So now I’m sitting here with Sandra’s fine blog planner in front of me. You’ll find it here.