Tänkte ni på att det var något som luktade gott i Stars & Stripes boxen? Det var läppstiftet som följde med, ett körsbärsrött från Bellápierre Cosmetics.

Jag är verkligen ingen läppstiftstjej, det här är typ andra gången i mitt liv som jag har läppstift på mig (första bildbeviset). Länge tänkte jag helt skippa att testa, har gått och sneglat lite på lådan där den står i hyllan. Så i morse bestämde jag mig för att jag ska f** testa, jag gillar ju färgen. Hade det vart ett nagellack hade den redan vart slut. Men jag tänkte ju inte åka till jobbet med läppstift, så jag väntade tills jag kom hem. Å nu har jag haft på mig det i ungefär 90min (personligt rekord). Kan erkänna att det är inte alls så där flottigt och kladdigt som jag har fått för mig att läppstift är. Läpparna känns mjuka, de klibbar inte ihop å så doftar det ju så gott. Härlig vanilj, som att stoppa ner näsan i en burk med vaniljsocker. Vem vill inte pussa på en sådan mun 🙂

Men jag vet inte, det första jag tänkte på när jag såg mig själv var den där clownen från Steven King’s film It. Lite mer make å en tripp till frissan skulle ju inte skada..

Lite fakta då, det är ett mineralläppstift, gjort av naturliga vaxer, mineralpignemt och innehåller skyddande antioxidanter
Pris: 229:- för 3,5g
Betyg: BBB