Film i all ära, men ibland är det precis lika skönt att krypa upp i soffan och titta på en serie – eller två.
Mina favoriter just nu är
Walking Dead
True blood
Homeland
Strike back – finns på Amazone
Crime serier i alla format, som CSI och Criminal Minds, samtliga varianter
Elementary

Men det finns ju även gamla godingar som jag kan se om nästan hur många gånger som helst – känns det som.
När jag vill ha lite tid för mig själv blir det alltid en klassier. Kommer ni ihåg Profiler? Den gick på tv runt 1996-2000. Jag blev helt överlycklig när jag hittade alla säsonger på en samlingsbox på Amazone

Ungefär samtidigt som Profiler gick på tv, visades även Millennium. Alltså inte Stig Larsson filmerna utan en serie av Chris Carter med Lance Henriksen i huvudrollen. Lite synd att det bara blev 3 säsonger, men å andra sidan så hade det inte funkat med fler med tanke på att handlingen har en viss knytning till millennieskiftet.. Är ni sugna på att titta så finns boxen på Play.com

Lite här och var kan man även snubbla över Agatha Christie´s Poirot. Och det ska då vara David Suchet i huvudrollen

Mycket nöje