Som rubriken avslöjar så har jag överlevt första arbetsdagen – med nöd och näppe. Jag skulle verkligen behöva måla klart vår förrådsdörr men jag är supertrött, jag sov otroligt dåligt inatt. Är det bara jag eller sover ni också dåligt (eller sämre) natten mellan söndag och måndag? Vaknade redan vid tre i natt och trodde att jag hade försovit mig. Sjukt irriterandeapple-desk-laptop-macbook-proLika bra att göra ett ryck innan jag somnar här i soffanAs the title reveals, I have survived the first day back at work – barely. I really need to paint our storeroom door but I’m super tired, I slept incredibly badly tonight. Is it just me who sleep poorly (or worse) the night between Sunday and Monday? Woke up already at three in the night and thought I had overslept. Very annoying.
apple-desk-laptop-macbook-proI might as well go for it before I fall asleep here on the couch