Lagerhyllorna har gapat tomma nu ett tag, men nu börjar det sakta rulla in varor igen.

Denna vecka kommer ett lass med lösögonfransar till min leverantör i Danmark, så under nästa vecka ska alla  sorterna finnas tillgängliga igen. Härligt.

BANNER-19BANNER-20

Sen tänkte jag dela med mig av lite nyheter angående White Collection. Den har funnits sedan 2011 och nu har den amerikanska ägaren Baci World bestämt sig för att minska ner kollektionen. I dag finns det över 400 unika artiklar i White Collection, och man kommer minska ner den till ungefär 200 artiklar. Däremot kommer man öka utbudet av storlekar på dessa 200 som blir kvar. Den här minskningen innebär att många artiklar kommer att reas ut under våren och jag kommer självklart göra mitt yttersta för att ni ska få ta del av detta unika tillfälle. Håll ögonen öppna i webbutiken. (Med reservation för ev. slutförsäljning)

1