Ca 30st
2 1/2 dl vetemjöl, gärna extra fint som ger en sprödare deg
100 g smör, rumsvarmt
3 msk strösocker
1 msk vispgrädde

Fyllning
1 dl äppelmos

Blanda alla ingredienserna i en matberedare till en deg. Låt den vila svalt i 1-2 timmar. Det går även bra att blanda för hand, låt den vila lite längre bara.
Sätt ugnen på 200 grader. Rulla ut degen till 2 längder, ca 30 sm långa. Lägg längderna på en plåt med bakplåtspapper.
Gör en fördjupning i mitten på varje längd genom att dra ett finger längs med varje. Lägg äppelmos i fördjupningarna.
Grädda längderna mitt i ugnen i 10-12 minuter. Låt dem svalna och skär dem sedan i sneda bitar.About 30st

2 1/2 cups flour, preferably extra fine which gives a brittle dough
100g butter, room warm
3 tbsp caster sugar
1 tablespoon whipping cream

Filling
1 cup applesauce

Mix all the ingredients in a food processor to a dough. Let it rest in a cool place for 1-2 hours. It is also possible to mix by hand, let it rest a little longer just.
Preheat the oven to 200 degrees. Roll out the dough into 2 lengths, about 30 sm long. Add lengths on a baking sheet with parchment paper.
Make a depression in center of each length by dragging a finger along with each. Add apple sauce in the depressions.
Bake the rolls in the oven for 10-12 minutes. Let them cool and cut them into crooked pieces.