Här kommer receptet på de amerikanska pannkakorna vi mumsat på till frukost/brunch. Receptet kommer från Maya
4 ekologiska ägg
1 dl oatly fraiche
1 dl havremjölk
2,5 dl mandelmjöl
1,5 msk fiberhusk
0,5 tsk ekologiskt vaniljpulver
1 tsk kardemumma
1 tsk bakpulver
1 msk agavesirap
Kokosolja till gräddning

Topping: Ekologiska hallon och lönnsirap

Gör så här:
Blanda ägg, fraiche och mjölk väl med en elvisp. Tillsätt därefter alla torra ingredienser och honungen samt vispa igen till en slätt smet. Låt stå i ca 5 min. Grädda pannkakorna i kokosolja i en stekpanna på medelvärme.
Njut dina smarriga amerikanska pannkakor tillsammans med färska bär och lönnsirap.

Here’s the recipe for American pancakes we munched on for breakfast / brunch. The recipe comes from Maya

4 organic eggs
1 cup sour Oatly
1 cup oat milk
2,5 cup almond flour
1.5 tablespoons Fiberhusk
0.5 tsp organic vanilla powder
1 tsp cardamom
1 teaspoon baking powder
1 tbsp agave syrup
Coconut oil for baking

Topping: Organic raspberries and maple syrup

Do this:
Mix eggs, cream and milk well with an electric mixer. Then add all the dry ingredients and honey and whisk again until a smooth batter. Let stand about 5 minutes. Bake the pancakes in coconut oil in a skillet over medium heat.
Enjoy your scrumptious American pancakes with fresh berries and maple syrup.