I senaste Glossyboxen hittade man en dagcréme från Akademikliniken. Eftersom jag har både hört, och läst, så mycket positivt om deras cremer så måste jag erkänna att jag har höga förväntningar. Och med ett pris på 795:- för 50 ml så förväntar jag mig nästan att badrummet är nystädat varje dag när jag kommer hem, haha, bara skojjar. Så idag fick bli första testdagen. På det lilla kortet som följer med varje box finns följande beskrivning ” Intensivt fuktgivande creme med en hög halt av vitaminer och proteiner som hjälper till att förebygga förtida åldrande. Bidrar till att jämna ut fina torrhetslinjer och förbättra spänst och lyster.” Såhär efter första dagen så kan jag meddela att den är väldigt lättflytande och dryg, har en fräsh doft – precis lagom skarp utan att det känns som man går omkring med näsan i burken hela dagen. Känns inte kladdig utan “försvinner” snabbt in i huden. Kanske för att jag är en liten “torris” 🙂 Får göra en ny utvärdering när hela burken är slut.

DSC_0002