Cheesecake är aldrig fel. Den här är superenkel att göra och kan med fördel göras dagen innan
10–12 bitar

Botten
100 g smör
250 g digestivekex

Fyllning
200 g After Eight
5 dl vispgrädde
100 g färskost, t ex Philadelphia
1 msk florsocker

Garnering
4–6 After Eight-plattor

GÖR SÅ HÄR

1. Smält smöret och rör ihop det med smulade digestivekex. Tryck ut smuldegen i en pajform, ca 24 cm i diameter.

2. Smält ca 150 g av After Eight-bitarna över vattenbad och grovhacka resten. Vispa grädden, men inte för hårt. Blanda ner både smält och hackad After Eight,  färskost och florsocker i grädden. Bred ut fyllningen på bottnen.

3. Ställ tårtan i frysen i ett par timmar och ta fram den en stund innan servering. Garnera tårtan med grovhackade After Eight-plattor.

IMG_1411A piece of cheesecake is never wrong. This one is super simple to make and can be made the day before

10-12 portions

Bottom
100g butter
250 g digestive biscuits

Filling
200 g After Eight
500 ml whipping cream
100 g of cream cheese, e.g. Philadelphia
1 tbsp icing sugar

garnish
4-6 After Eight plates

HOW TO DO

1. Melt the butter and mix it with crumbled digestive biscuits. Press out the crumble in a pie dish, about 24 cm in diameter.

2. Melt approximately 150 g of After Eight bits in a water bath and roughly chop the rest. Whip the cream, but not too hard. Mix both melting and chopped After Eight, cream cheese and powdered sugar in the cream. Spread the filling on the bottom.

3. Place the cake in the freezer for a few hours and take it out a while before serving. Frost the cake with chopped After Eight plates.

IMG_1411