Jag är så himla nöjd just nu. Jag har äntligen sett nya Die Hard filmen – A good day to die hard.

a_good_day_to_die_hard-16082181-frntl

För er som inte sett den än kan jag berätta att denna gång är det John McClains son som får vara med i filmen – i förra filmen fick ju dotter Lucy vara med på ett hörn.

Handling: John McClane åker till Moskva för att betala borgen för sin son, som hamnat i konflikt med lagen. Väl på plats upptäcker han att något inte stämmer, och troligen hotas världen av terrorister (igen).

Jag vet att denna film fått massor med dålig kretik och så, men jag gillar den. Den är precis som en Die Hard film ska vara. Action rakt igenom. Och visst kan man ana att fantasin börjar tryta, men det spelar ingen roll. Det här kommer bli en ligga-i-soffan- och-slappa-film.

Betyg: BBB+