*gäsp* Oj vad seg jag är idag. Var verkligen inte lätt att släpa sig upp ur sängen i morse. Vi har ju haft det så skönt med tre korta veckor, så det kändes nästan ovant att behöva jobba fem dagar. 🙂
Men nu är fredagen äntligen här. Woho.

Min morgon fick ju inte direkt någon drömstart. Såg fram emot att få avnjuta en varm gröt och mysa lite i lugn och ro. Tassar upp för trappen och börjar göra i ordning, knäpper på spisen och står där och rör om en stund. Tittar ner i kastrullen och funderar på varför det inte har börjat ånga om vattnet än. Kommer då på att vi stängde av strömmen till spisen igår när vi rev mer skåp. Tassar ner i källaren (vår trappa knarrar väldigt mycket å J sov) och tänker att det är väll bara att slå på säkringen igen. Tyvärr är det flera som är avslagna och jag vet inte vilken som går till spisen. Så det fick bli kall yoghurt, banan och granola istället. Gott, men inte alls samma sak, haha.

Ska ni göra något kul i helgen?
På helgens To-do-lista finns att riva ut det sista i köket, riva golv och tak samt åka till Eskilstuna och handla nytt golv och nytt tak. Jag ska även ta tag i rhododendrona.

Wops, dags att jobba vidare innan deadline

Ha det gott