Det finns inte mycket som är värre än att vakna en lördagsmorgon med migrän och veta att man ska iväg senare på dagen. Idag var en sådan dag. Vaknade strax efter fem i morse med dunkande migrän, efter att ha vridit och vänt på mig ett tag la jag mig tillslut på soffan och lyckades halvsomna om. Bästa boten, för mig, är frukost följt av en eeze, en ipren och en promenad. Självklart beroende på vilken skala migränen ligger, som tur var funkade denna kombi idag.

På eftermiddagen åkte vi iväg till J’s kusin, och vår förra granne, Didrik och firade hans student. Supertrevligt. Fullt med folk, god mat och strålande solsken. Jag gillar verkligen J’s familj. Så härliga människor, easy going och genom goa.

Det får bli en halvbra dagens, tagen med mobilen på väg ut genom dörren – därav den lite obekväma stilen.

20130608_131719

Nu ska jag ta en snabb dusch – det var helt sjukt varmt idag, sen ska jag sätta mig på balkongen och njuta av en rosécider. Imorgon är det husvisningar och kartongflytt som står på att göra listan. Vi har fått låna ett förråd i grannhuset 🙂 Sen blir det även till att jobba lite. Men det gör inget, det ryktas om att det ska regna imorgon i alla fall.

Ha en härlig lördagskväll mina bloggvänner