God morgon Baci babes. Yes, jag är redan vaken och tänkte bjuda på några bilder från igår innan jag äter lite frukost, packar väskan och åker ut till landet.

Vad var det då vi gjorde igår? Jo, vi åkte till min morbror, norr om Stockholm, och träffades hela familjen. Så mysigt att se alla igen. Det var ett tag sedan sist.

När vi kom fram möttes vi av en lättare fruktlunch. Vattenmelonen var mycket uppskattad, det fanns även hemgjorda räkchips som var supergoda.

DSC_0038

När alla var samlade och hade fått något att äta, gick vi ner på baksidan. Där hade morbror plockat fram boule, piltavla med magnetiska pilar, och krocketspelet. Vi tävlade individuellt, det tog en stund eftersom vi var 10 st, när vi var klara kom vi på att vi inte hade några priser till prisbordet så alla fick bli vinnare. J och Janne fastnade vid piltavlan och hade en liten egen tävling.

20130803_180322Och medan de roade sig med det, plockade vi andra fram bord och stolar. Tände grillarna och dukade. Själv var jag så hungrig att jag tjuvade lite svart vinbär

DSC_0047och la en melonskiva på grillen. Vilket var riktigt gott. Melonen blev mycket sötare i smaken

IMG_20130803_155009

När vi sen börjar plocka av borden och förbereda kaffet, känner jag att det är något som kryper på baksidan av mitt ena ben. I tron att det är en flyga eller en spindel viftar jag med handen, varpå en geting sticker mig i knävecket. Inte skönt. Getingen hade dessutom letat sig in under klänningen.

20130803_180352

Däremot, till min stora glädje, gick den sockerfria morotskakan gick hem hos alla. Det var några som tog en andra bit – och det tar jag som ett bra betyg 🙂 Jag hade frostigen i en glasslåda vid sidan av för den som inte ville ha alltför mycket socker – vi ska vara rädda om våra diabetiker.

Jag lyckades även få till en dagens igår. Osminkad och fräsch.

20130803_153517Klänning från Lindex, nagellack från Inc nail, armband från Marie Hedin, bh