Nej, vad säger ni? Känns det som att det börjar bli dags att ta tag i 2013?  Min personliga plan för 2013 blir att ta ett seriösare tag i det här med motion och välmående. Vet inte riktigt vad som hände i December, men det blev inte ett enda motionspass.  Jag har därför skaffat mig en liten anteckningsbok där jag kommer föra en matdagbok – nej, jag kommer inte räkna kalorier av den enkla anledningen att jag inte vet hur man gör och känner heller inget behov av att lära mig det, notera mina framsteg och lägga upp delmål under året för att nå fram till det stora målet. Riktigt vad det stora målet är/blir vet jag inte än. Känner jag mig själv rätt så kommer jag ledsna och/eller glömma bort allt ett par gånger innan året är slut.

camera_Tony

Jag inbillar mig att jag blir lite mer motiverad att sköta mina noteringar med en ny penna. Nalle Puh till räddningen20130103_163247_AladinDet är väll lika bra att sätta igång på en gång. Hoppa i träningskläderna och börja kvällen med en uppfriskande promenad.