31:a december. Årets sista dag är här. Men det känns inte riktigt som nyårsafton. Det är plusgrader, regn och takdropp, känns mer som vår. Nyårsafton ska ju vara en kall förvarning av vad som väntar i 2 månader till. Man ska stå utomhus vid 12 slaget, tätt ihop och huttra med bubbel i glasen.

Jag måste ändå medge att 2012 har vart ett bra år. Det började med att jag blev invald i styrelsen till Företag mitt i Mälaren, där jag fått träffa och lära känna en hel hög med egenföretagare. Jag har även fått lära mig hur en styrelse fungerar och vad det egentligen innebär att vara med i en styrelse. Kan ju erkänna att det var inte riktigt som jag hade förväntat mig – även om varje styrelse är unik.

I februari åkte jag och J på semester till Thailand, närmare bestämt Koh Chang. 3 härliga veckor blev det tillsammans med J’s bror och hans familj.

IMG_0540

IMG_0558

 

Under våren stod jag i valet och kvalet om jag skulle fortsätta driva mina små webbutiker. I maj bestämde jag mig för att lägga ner och startade denna blogg istället. Men efter bara någon månad så ångrade jag mig och tog beslutet att ge den ena ett sista försök. Jag sålde den första butiken och satsar nu all ledig tid och energi på Baci of Sweden.

Självklart har det inte bara vart soliga dagar och skratt under året. Min mormor och farbror Kalle lämnade oss. Vi lät även våra gamla katter somna in.

J tog ett stort beslut och bytte inte bara jobb utan även bransch. Det är riktigt kul att se honom jobba med något som han verkligen är intresserad av. 2013 kommer bli ett bra år för honom – det känner jag på mig.

Men årets bästa dag är nog ändå idag. Inte bara för att det är nyårsafton, utan för att jag och J idag firar 13 år tillsammans. Jag vet inte riktigt hur det gick till… det känns ju bara som 3-4 år. Man säger ju att tiden går fort när man har roligt så vi måste ha brutalt roligt tillsammans.

Hm, dags att börja göra sig i ordning för årets sista fest. Ja, jag vet att det är hur lång tid som helst kvar, men jag har inte en susning om vad jag ska ha på mig så jag kan ärligt säga att jag känner mig lite stressad, haha.

När jag ändå har lyckats hålla er intresserade så här långt, så tänker jag ta tillfället i akt att redan nu önska Gott Nytt År. 2013 kommer bli ett bra år.

Kram