God förmiddag
Hur har ni det i värmen? Själv håller jag på att smälta bort.
Vi började dagen lite hurtigt med en morgonpromenad precis efter frukost. Kan meddela att det var redan för varmt då, och klockan var inte mer än nio. Så nästa morgonpromenad får bli ännu tidigare – om den blir av alls. Redan nu kan ni ju börja ana hur svettig jag är.
När vi sedan kliver innanför dörren så är det ju lika bra att ta tag i vår to-do lista som vi har för avsikt att beta av under semestern, nämligen att torka av de fläckar som vi fått i taket efter ställning som vi använde för att sätta upp taket. Sagt och gjort, in med stegen, fram med t-röd, trasor och allt som kan tänkas behövas, å så sätter vi igång. När vi kommer fram till spisen tycker jag att: äh, vi måste ju ta bort fingeravtrycken från fläkten. Jag fixar det. Här kan man ju tycka att vi är klara. Det är riktigt varmt inne  och vi e klara. Men nu ser ju köksluckorna och diskhon skitiga ut. Japp, vi kör dem också.

Kökshandduk från Queen Anne
Å jag tycker att vi har vart riktigt duktiga nu, så jag tänker ta en snabb dusch, ta med mig en bok ut, lägga mig i solstolen under päronträdet och ignorera att jag borde dammsuga golven och plocka undan tvätten i tvättstugan. Det är för varmt och jag har semester, då får man strunta i måsten.