Tisdag igen, och kallt. Igår när jag åkte hem från jobbet och lyssnade på nyheterna så berättade de att det skulle bli lite svalare väder idag. Och det är ju helt okej när man ändå sitter instängd på ett kontor hela dagarna. Lite svalare betyder inte +10 grader och en vind som ger oss alla en ofrivillig backslick. Jag är ledsen, men det är mer som att skippa sommaren och gå direkt på hösten.
Men det var inte det det här inlägget skulle handla om, utan jag tänkte visa hur långt vi har kommit med köket och vardagsrummet. Känns som vi hållt på i en evighet nu (3 veckor), och enligt J så återstår 2 veckors jobb. Personligen har jag lite svårt att förstå hur vi ska bli klara på 2 veckor. Idag ska vi städa undan efter förra veckans gipsningsmaraton för att kunna börja spackla och slipa. Därefter ska det grundmålas, målas, sättas upp tak och läggas golv. När det är klart är det dags att börja bygga ihop skåpsstommarna.. bara det känns ju som en veckas jobb. Sen ska köket monteras ihop också. Nja, jag är skeptisk.
Dessutom har vi inte köpt några vitvaror, inte bestämt oss för vad vi ska ha för bänkskiva, “stänkskydd” på väggarna över diskbänken och vid spisen kan ju också vara bra, för att inte tala om en kran/blandare – det är ju himla praktiskt i ett kök
Vardagsrummet
Köket mot diskbänken
Matdelen mot vardagsrummet
Vardagsrummet mot matdelen
Vardagsrummet mot hallen
Funderade på om vi inte skulle köra gråa väggar.. men inser nu att det blir på tok för mörkt. Eller vad säger ni?