*gäsp* är så trött idag. Jag har sovit riktigt dåligt i natt. Men eftersom det är lördag idag så borde ju inte det ha varit något problem – om det inte var för att vi gick upp tidigt också för att åka till Solvalla idag. Eller rättare sagt jag körde upp J och 2 av hans polare till Solvalla via Märsta, då J lovat hjälpa min mamma med hennes nya digitalbox på vägen. Sagt och gjort, strax efter åtta satte vi oss i bilen och påbörjade färden. Det gick riktigt bra, knapp några bilar ute på vägarna. Installationen av digitalboxen gick snabbt och smidigt. Med mig hem fick jag nya numret av Drömhem & trädgård och ett paket av Singoallas nya smak – päronglass. Tack mamma. Vi susade vidare till Sundbyberg och Solvalla. Jisses vad de håller på och bygger om frunt Tensta, Kista och vid SE banken huset. Kände knappt igen mig. Kan nog bli riktigt bra när de är klara.

IMG_20130525_121753

Väl hemma igen smet jag ner till Aikiko och köpte lite sushi, tog med mig tidningarna och satte mig på balkongen. En kopp te och några kakor till efterrätt. Men nu känner jag att tröttheten har hunnit ifatt mig. Tror jag ska lägga mig på soffan och halvsova framför reprisen av Gordon’s kitchen nightmare.

Men innan jag gör det, kakorna – supergoda, men lite söta. Det är ingen risk att man äter för många på en och samma gång.