Usch vad jag fryser. Vi har ungefär 17 grader inne då fastighetsvärden inte satt på värmen än. Känns rätt skumt att jag nu sitter och huttrar, när jag bara för någon vecka sen hade alla fönster på vid gavel för att få lite cirkulation på luften och få ut all värme. Nu är det verkligen vart kallt när man åker till kontoret. Måste försöka leta reda på lite varmare skor och jacka. Gympadojjor och sommarjacka är lite väl tunt nu på mornarna när man åker till jobbet.

Idag har vi (hela avdelningen) vart och ätit lunch på Ulvhälls herrgård här i Strängnäs. Ni kanske känner igen huset? Det var till höger som vi var och tittade på lägenhet tidigare i somras. Iallafall, så firade vi två kollegor som vart i företaget i 25 år. På menyn stod potatis och färsbiff med lök och sky. Låter kanske inte så jätteflashigt, men det var supergott.

Jag har även hunnit med ett läkarbesök (inget allvarligt), en sväng till apoteket och hämta ut recept, skicka iväg lite beställningar till väntade kunder, renskrivit anteckningar från förra styrelsemötet till kvällens möte. Och nu ska jag byta om och börja bära över våra blommor till svärmor. Det börjar ju bli hög tid att packa ihop allt igen och lämna lägenheten.