Åh, äntligen måndag igen och fullvecka. Härligt – not.

Hur har ni det? Bra? Har ni haft en bra midsommarhelg då? Själv har jag haft det riktigt lugnt och skönt. Mest hållt mig på hemmaplan, igår spenderade jag hela dagen i sängen med att läsa och titta på film på Netflix. Det har ju inte vart något vidare sommarväder så det kändes helt rätt att bara ta det riktigt superlugnt och vila upp sig.

Många som har smitit iväg på semester redan också. Lite småkaos så här på måndagen när ordinarie är borta och vår sommarjobbare börjat. Men roligt, det är ju lite kul att få variera sina dagliga uppgifter med kollegornas.

Just nu försöker jag bara hålla mig så sysselsatt som möjligt för att få tiden att gå fram till semestern känns det som – 5 veckor kvar.. Så på fredag blir det ev. after work med jobet, på lördag kommer Pablo ner och hälsar på, jag ska börja jogga igen nu när köket börjar bli klart. En till aw är inplanerad, denna gången med goda vänner, släktträff är inbokad 5/7 – lutar åt att det blir en liten båttur, nämligen denna följt av lite grillning hemma hos morbror. Tills dess ska väll ändå solen och värmen ha hittat tillbaka