Pust, stånk och stön. Hu, vad jag är trött i kroppen. I morse började vi dagen med en promenad innan frukost. Det var bara vi och hundägarna som var ute klockan åtta i morse. Strålande sol och tito grader, precis vad man behöver efter en ordentlig lördagskväll. Vi har även hunnit med att bära ner alla kartongerna i förrådet, fika med svärföräldrarna, åka till Elgiganten och köpa en ny tv, möblera om i vardagsrummet, fika med Tommy och Ulrica. Men jag tänkte mest titta in för att berätta lite kort om gårdagen.

Igår var vi på fest i Solgården med våra gamla grannar. Supertrevligt. Temat var Skepp & Hoj och man fick klä sig efter temat.Det väldigt poppis med antingen en båt eller en motorcykel i det här sällskapet. Lokalen var dekorerad med bl.a. hjälmar och fendrar. Knytkalas, lotteri och dans, perfekt kombination.

Jag lånade ut en byst och skyltdockan Märta – som mötte gästerna vid baren,  i entrén, i full mundering. Putte serverade välkomstbål – mycket god, konstigt nog blev den bara godare ju längre in på kvällen vi kom.

20130420_173609

Jag lånade även ut en byst, som vi klädde i bikinitrosor och ett par pasties. Något som blev mycket uppskattat under kvällen. En perfekt isbrytare, och jag tror att alla gästerna var framme någon gång under kvällen och titta och pillade på dem.

 

Pasties från Baci of Sweden

Vi hamnade vid ett mycket trevligt bord, det pratades och skrattades mest hela tiden.

Våra bordsgrannar för kvällen

Framdukning

Dags för lottodragningen

Dags för prisutdelning

Gör plats på golvet, för nu drar vi igång dansen

En mycket lyckad kväll som bjöd på många skratt, skrålande snapsvisor som lämnade många hesa. Glada fötter som snurrade runt på dansgolvet. Ett stort tack till festkommitén. Själv ska jag nu lägga mig i soffan och titta på en film – det är vi verkligen förtjänta av idag.

Jag och Märta