Hallå, äntligen fredag igen.

Har precis kommit tillbaka till kontoret efter ett besök hos tandläkaren. Jag bet ju sönder en tand för ca 2 veckor sedan och idag fick jag äntligen laga den. Så skönt. Precis som många andra så är tandläkarbesök något av det värsta jag vet, å jag har vart helt nojjig fram tills nu.
Själva besöket var ett äventyr i sig. Inte nog med att man sitter knäpptyst och likblek i väntrumet och hör borrmaskiner och allt vad det är från de andra rummen när man väntar på sin tur. När jag väl fick komma in så gick självklart stolen sönder halvvägs in i processen, så tandläkaren och tandsköterskan tassade iväg och letade efter ett annat rum medan jag snällt låg kvar där med den där sugsnurrgrejen rosslandes i munnen.
Som tur är gick ju allt bra tillslut, och direkt efter jobbet åker jag till hudvårdskliniken och för en mycket välförtjänt ansiktsbehandling. Idag har jag verkligen gjort mig förtjänt av en.

På återseende
Kram