God morgon
Redan onsdag, härligt. Nu är det bara slutspurten kvar.

Gissa om jag blev snopen igår när jag kom hem och vårt internet hade lagt av. Tydligen var/är det ett problem hos vår leverantör. Jag får nog gå med är, eftersom det fortfarande inte funkade när jag åkte till jobbet imorse.
Men vad handlingsförlamad man blir, skrämmande när man tänker efter. Vi använder internet väldigt mycket hemma, ska jag tillägga. Så det blev till att titta på vanlig tv – för ovanlighetens skull. Helt otroligt vad mycket dåliga program det går på alla kanaler. Är det så jämt, eller är det typiskt för tisdagar? Kollade på Bygglov och gick sedan och la mig och läste, vilket var riktigt trevligt som omväxling.

Snöar idag, metrologerna varnar för upp emot en decimeter snö på vissa håll i länet, och det ska tydligen fortsätta imorgon också. Undrar hur länge den här snön får ligga kvar, tänkte hon syrligt. Känns lite som om vintern har scenskräck eller beslutsångest eftersom snön knappt ligger kvar mer än 3 dagar i följd innan den regnar bort igen.

Ops, klockan rinner iväg, bäst att ta tag i dagens jobbhög. Får leverantörsbesök efter lunch idag, ska bli riktigt kul

Ha det bra
Kram