God lördagsmorgon.
Äntligen lite ledigt, måste erkänna att efter alla klämdagar var det lite kämpigt att ta sig igenom en hel arbetsvecka. Man vänjer sig alldeles för fort 🙂

De nya sängkläderna är invigda. Ja, jag vet. Vårt sovrum är brutalt omysigt, men så är det ju, än så länge, bara det gamla pannrummet med en dubbelsäng i.

Vad har ni för planer för dagen? J är redan iväg och drar elkablar med svärfar. Jag har betat av högen (läs berget) med stryktvätt. Varför väntar jag alltid tills den är alldeles för stor? Och varje gång jag är klar så lovar jag mig själv att inte vänta så länge, utan ta tag i det lilla som behöver strykas så fort det har torkat. Å likt förbenat så blir det ett nytt berg. I alla fall, nu ska jag ta och göra mig i ordning innan svärmor hämtar mig för lunch. Har gjort en jättegod avokadosoppa som ni bara måste prova. Perfekt för er som gillar rawfood, eller bara är nyfikna 🙂 Till det tänkte jag göra laxrullar. Busenkelt. Tunnbröd med valfri färskost, någon skiva kallrökt lax. Rulla ihop, klart. Snabbmat i världsklass.

Vi hörs senare. Ha den bästa lördagen ni kan idag.
Kram