Hej bloggisar.
Härligt, nu är tisdagen avklarad.

Måste bara berätta något roligt som hände idag, jag kunde verkligen inte låta bli att skratta. Är enormt tacksam för att konversationen inte skedde över telefon den här gången.

En kund som köpt värmeljus av oss hörde av sig och ville ha kredit för att de inte höll den utlovade brinntiden. Efter max 2,5 timme så slocknade de, den utlovade tiden är 6 timmar, så det är klart att kunden inte är nöjd å självklart ska få pengarna tillbaka.
Men innan jag kan ta detta vidare med leverantören så behövde jag ha lite mer info, så en av frågorna jag ställer är ” har ljusen stått i drag?” varpå jag får svaret ” nej, de har stått i sin originalförpackning i skåpet”
Där brast det. För mig var det så självklart att det var under själva användningen, får tänka på det i framtiden att vara lite mer tydlig. Haha.

Hur är det med er? Hänt något roligt idag?

Ikväll är det mys som gäller för hela slanten. Igår var det ett år sedan vi flyttade in i huset. Helt galet, ett år. Tiden går så sjukt fort.

Rhododendron från vår trädgård i somras