God morgon
Har ni haft en bra helg? Min fick en mindre bra avslutning måste jag erkänna, inte för att veckan börjat så mycket bättre.
Innan vi vågade oss ut på en promenad igår så bakade jag ett knäckebröd, medan det svalnade så gick vi vår promenad i snöyran, när vi kom hem skottade vi uppfarten och gångarna. Så jag var lagom svettig när vi kom in, tog en brödbit och hoppade sedan in i duschen. Kände något konstigt vid ena tanden och tänkte att ett frö hade fastnat. Gissa om jag blev förvånad när jag fick ett hörn av ena tanden i handen. Nu låter det som halva tanden lossnade, men så var det inte. Det var en liiten bit. Så nu har jag precis bokat en tid, 23 januari – men jag får ringa igen om det blir akut. Tack, tro mig, det kommer jag göra.
Så imorse hade vi tid att lämna in vår bil för att byta framrutan. Den ser helt hemsk ut, som om insekterna haft hockeyturnering på den, man ser ingenting när solen ligger på.
Tror ni inte J’s bil vägrade starta. Kopplade på batteriladdaren, borstade bort snö på båda bilarna, skrapade rutor, testade att starta några gånger. Efter ca 30min var vi tvungna att ge upp. Vi hoppade båda in i vår bil, åkte till mitt jobb så körde J till glasfirman så han kunde gå hem sen. Tur att han jobbar hemifrån idag.

Får se vad resten av veckan har för överraskningar på lut.

Bild från Google