God morgon
Årets första inlägg..

Hade ni det bra igår? Blev det några nyårslöften? 🙂
Vi hade jättetrevligt, var hemma hos Daniel och Julie. Det blev inga nyårslöften för min del, jag kan ändå aldrig hålla dem. Däremot gav jag mig själv en utmaning. Jag bakar ju väldigt mycket småkakor och en hel del bullar och andra godsaker, så 2015 ska bli mitt brödår. Jag är otroligt dålig på att baka bröd, främst för att jag är rätt otålig och tycker det är enormt tråkigt att vänta på att degen ska jäsa. Småkakor är bättre, bara att blanda ihop, grädda och njuta, haha.

Så jag kickar igång året med klassiska scones, där jag bytt ut mjölken mot mandelmjölk. Baby steps 🙂
Och medan de står i ugnen ska jag duka fram frukost. Få saker förgyller en mulen, blåsig och gråtråkig morgon som nygräddade scones med ost och marmelad och en stor kopp te.

Sen blir det en promenad och hämta bilen – perfekt ursäkt att komma igång igen.

Vi hörs senare, ska se om det blev några bra bilder från igår som vi kan kika på senare.