Det blev en dag på landet. Idag har vi bara legat i varsin solstol och slappat. Så otroligt skönt att bara vara, läst bok – som jag inte gjort på evigheter, lyssnat på fåglarna som kvittrar och vinden som susar i löven. Det kändes verkligen som semester idag.

När vi ändå var ute på landet så gjorde vi faktiskt lite nytta också. J klippte gräset och jag vattnade landet. Tyckte åt mig några rabarber och gjorde årets första, riktiga, rabarberpaj.

20130601_130808Innehållet i kylskåpet och skafferiet var begränsat så det fick bli färdigköpt vaniljsås till. Hittade Coops egna i hyllorna igår. Någon som testat den innan? Helt okej smak, tycker att den var lite godare än Ekströms pulvervariant. Påminner lite om smält vaniljglass i smaken.

20130601_131054

20130601_130503Å ingen sommardag i hus (oavsett om man bor ute på landet eller inne i en stad) är komplett utan en grillkväll. Så även idag. Det grillades hamburgare, majskolvar och halloumi. Känner mig lite smått beroende av halloumi måste jag erkänna. Gjorde en luffare med halloumi i. Det blev riktigt gott.

Hoppas ni har haft en minst lika bra lördag. Nu ska jag hoppa i duschen och slappa lite innan Indiana Jones börjar. Äntligen en bra film på en lördagskväll.

Kram