God morgon
Hoppas jag inte stör mitt i frukosten. Själv sitter jag redan på kontoret och jobbar för fullt, även om det går sisådär tempomässigt. Har nämligen överansträngt min tumme, på kontoret använder jag en mousetrap där man styr både musen och klickar mycket med högra tummen. Sen surfar jag väldigt mycket med mobilen, även då scrollar jag med tummen.. så nu sitter jag och försöker klicka och styra allting med pekfingret istället.
I lördags lyckades jag öven skära mig på ovansidan av kniven på långfingrets topp, fick ett 2x1mm fint jack rakt över. Gissa om det gör ont när man knappar på tangentbordet. Kan ju säga så här, det var en utmaning att duscha, ett långfinger som svider och ömmar för minsta lilla beröring och en tumme som ömmar så fort den måste jobba. Kommer bli några intressanta dagar framöver.

Nog om det. Har ni haft en bra helg? Själv har jag haft det jättebra, bakat och myst. Igår spenderade jag hela dagen i soffan, hopkrupen under täcket, och bara njöt. Tog oplanderade powernaps och kollade på Netflix. Älskar sådana dagar.