Sköna söndag, precis så där skönt avslappnad och härlig som söndagar ska vara. Ändå har vi hunnit med en hel del. J har vart och inrett ett garage, jag har tvättat och fixat, vi har vart ute på stan och fikat med svärmor. Samt hunnit med två visningar.

Hus1
 Hus2
Visst är husen lika varandra? De ligger i samma område, byggda ungefär samtidigt men i olika kvarter (säger man så i ett villaområde?) Det första huset har en lummig och mysig trädgård med fruktträd, ett litet land med rabarber och jordgubbar. Mycket välskött litet hus på 83 kvm, samt biyta på 83 kvm. Nackdelen är att det inte finns någon direkt uteplats. Hus nummer två är något större – kanske i största laget för oss två. Stor solig tomt med uteplats i söderläge, dusch och bastu i källaren och inte mindre än tre garage. Det är också mer renovering på detta hus, byta vindskivor, måla, fixa fönstren och  renovera badrummet – bara för att nämna några saker. Köket är kanske inte det bästa heller, som en smal klädkammare ungefär. Varken socialt eller praktiskt.
Båda husen har sina för och nackdelar. Och tar man med förra söndagens hus i beräkningen, så har vi verkligen en hel del att fundera över.