Så skönt att vara på fötter igen. Har haft migrän sedan i torsdags och inte haft någon som helst energi att sitta framför datorn mer än nödvändigt. Det fick helt enkelt räcka med 9 timmar på jobbet. Surt. Tyvärr gjorde det att jag missade släktträffen på Djurgården i lördags. Medan de andra njöt av fint väder, gick på Abba-museet, körde 5-kamp på Gröna Lund och avnjöt grillbuffé så låg jag i soffan och flämtade. Det är inte lätt med migrän så här års. Man vill inget hellre än att ligga i ett mörkt och kallt rum, allt som erbjuds är varmt och ljust. Inte ens badrumsgolvet bjöd på någon nämnvärd svalka.

I fredags lyckades jag i alla fall ta mig till söta Olivia som fyllde 4 år tidigare i veckan. Efter en kall vecka på kontoret ( jag har suttit med fleecetröja hela veckan) så passade jag på att ta en promenad ut till födelsedagsbarnet. Det första hon gjorde var att anfalla mig med frågan “har du något paket till mig?” Att få till svar att man måste vänta tills farmor och farfar kommer vart jättejobbigt. 🙂 Men jag tror att det var värt väntan.

20130712_165526

20130712_165634

20130712_170927

Kom igen nu storasyster. Skynda på. Jag vill cykla

När alla (äntligen) var på plats och paketen öppna var det dags att börja grilla. Något som inte alls var intressant, här skulle det cyklas för hela slanten. Efter maten blev det jordgubbstårta som mamma Julie bakat. Så otroligt gott det var. Hade inte ens tid att ta en bild, hade fullt upp med att njuta.