Jaha, så vart det mer vinter igen. Det har snöat hela dagen, och kaos i trafiken har det också varit. På E18 mot Eskilstuna var det 10 bilar som hamnade i en seriekrock. Hua. Lyckligtvis blev ingen skadad. Så ta det lugnt, ni som ännu inte hunnit hem.

Vi måste ju ha bland de bästa grannarna man kan ha. När jag kom hem så gick jag genast ut och började skotta vår uppfart. Jag kände redan efter 2 minuter att det här kommer ta hela kvällen, och jag som tänkt träna också. Som tur var kom en av grannarna förbi med sin fyrhjuling och hjälpte mig skotta. Hur gulligt är inte det? Vips så var uppfarten klar, och jag kunde bara köra “finliret” vid carporten och vid entrén. Tack Anders för hjälpen!

 

Så här inbjudande såg min bil ut idag när jag skulle hem. Andra sidan var nästan helt ren från snö. Ser ut som en skärm som sticker ut. Ni får ursäkta att bilden blev lite sned, det vart lite kallt utan vantar.20130115_155023