Hej omvärlden.

Har ni saknat mig?

Nu har vi äntligen fått internet – och därmed kontakt med omvärlden, tack för det Bahnhof , som fixade det hela på ungefär 10 minuter..

I fredags drog vi igång det stora flyttprojektet på allvar. Och i lördags gick första flyttlasset med möbler. J och hans bror spenderade hela dagen, i det snöblandade regnet, med att köra möbler och kartonger så det stod härliga till. Själv smet jag upp till Märsta och Upplands Väsby för att fira min ena kusin som fyllde år. Mycket lägligt. Väl framme inser jag däremot att jag inte har någon kamera med mig och nästan inget batteri i mobilen så det blev inga minnesbilder 🙁 Hade nog lite för bråttom när jag packade tidigare i veckan. Laddkabeln till mobilen hade ju vart bra å spara någon dag till.

När jag kom hem var i stort sett hela huset på plats. Sängen bäddad, köksbordet stod på plats – och det viktigaste, tv:n och servern var up and running. Efter att ha packat upp och burit runt en del kartonger såg både jag och J fram emot en varm och skön dusch innan det blev lite slapparhäng i soffan. Men den blev inte så skön. Tydligen är det något fel på blandarna, i båda badrummen, som gör att just varmvattnet saknar tryck. Funkar jättebra i övriga kranar – både uppe och nere, utom i just badrummen. Så vi fick helt enkelt promenera över till svärföräldrarna och låna deras dusch.

I söndags fortsatte uppackningen av kartonger, en hel del bars ner i förrådet. Hela köket är nu uppackat. Vi åkte även ut till huset och hämtade kläder – något som ingen hade haft en tanke på i lördags, haha. Det blev även en sväng förbi Elgiganten för att köpa en ny förstärkare – eftersom den vi hade lämnats kvar till den nya husägaren. Valet föll på en Onkyo 7.1 Receiver TX-NR515

TXNR515B

Inte så svårt att lista ut vad J gjorde resten av söndagskvällen 🙂