Uppe med tuppen. Man skulle kunna tro att det är vanlig arbetsvecka. Tredje dagen på semestern och tredje dagen vi får gå upp till väckarklockans “vackra” ringande. Idag blev det en roadtrip till Mälarsjukhuset i Eskilstuna. J’s farfar skulle operera ena ögat idag. Kl 08.00 stod vi utanför för att kunna köra honom dit och hem.  Både jag och J fattade det som att farfar bara skulle ta några prover med tid kl 09.00… så var det inte, utan en ögonoperation. Det blev en lång väntan innan allt var klart, och klockan hann bli 12 innan vi var tillbaka på hemma plan. När vi släppt av farfar passade vi på att käka lunch. Valet föll på den nyöppnade (och enda) indiska restaurangen i stan. Indian sun. Vi valde att testa lunchbuffén som bjöd på totalt 6 olika rätter, varav 3 vegetariska, och nybakat naan bröd.
Hemma igen kände jag mig enormt fikasugen och beslöt mig för att testa receptet på Chocolate chip cookies med vit choklad och färsk ingefära som jag ramlade över tidigare i veckan. De blev lite blekare än vad jag hade förväntat mig, men de smakar desto bättre.

Måste ju även visa hur min bekämpning av lössen på björnbärsbusken går. Det här är bilder en dag efter första behandlingen.

Det har minskat något, men det är fortfarande sjukt mycket kvar.

Några har även börjat smyga sig över till vinrankorna som växer bredvis. Mindre nöjd med det…