Det känns som jag bodde i bion igår.                                                

Första filmen blev Machine gun preacher med Gerard Butler i huvudrollen. Gerard Butler spelar Sam Childers, en knark langande mc – bad as, som med hjälp av sin fru hittar gud och vänder hela sitt liv. Han dedikerar sitt liv till att rädda barnen i Sudan från att bli soldater. Filmen är baserad på den verkliga Sam Childers och hans liv.
Efter att ha startat kvällen med lite tårar i ögonen måste man väga upp med lite skatt och glädje, dags för Puss in boots Antoni Banderas är tillbaka som rösten till Mästerkatten i stövlar. En helkul film, men välj engelskt tal, mycket av skämten försvinner i översättningen och filmen är rent ut sagt tråkig med svenskt tal. Även om vi bara såg i 5 min…
Drive med Ryan Gosling. Här utlåvas action. Ryan spelar en framgångsrik stuntförare i Hollywood som extraknäcker som chaufför vid bankrån. Han åtar sig att hjälpa sin vackra grannes Irenes man, men när jobbet går fruktansvärt fel blir han måltavla för några av Los Angeles undre världs farligaste personer. Plötsligt finner han sig på flykt tillsammans med Irene och hennes son, och det enda som kan rädda dom är att han gör det han är bäst på – köra! Visst låter det bra? Tyvärr lever filmen inte riktigt upp till förväntningarna. Har du sett trailern, har du sett all action som erbjuds. Synd.