Så där ja, nu äntligen är allt på plats igen. Under förra veckan fick min dator för sig att den skulle börja ta egna beslut. Det är ju alltid trevligt, men just denna gång var det inget som jag inte uppskattade. Inte heller appen i mobilen kände för att samarbeta. Mycket svordomar blev det och i stundens hetta instllerades ett nytt os. Jag kände jag mig lite wild and crasy när jag och J satt och letade olika alternativ, det blev slutligen Linux Mint Maya, och efter lite pyssel är nu allt som vanligt igen. Här hemma pågår mest husfix av lite blandat slag.
Badrummet har fått en ny härlig matta och vita fina handdukar.

I sovrummet har det bäddats nytt i sängen, men vita härliga sängkläder – även om de råkar se lite rosa ut på bilden. Får skylla på en dålig kamera med en lika dålig fotograf

I groventrén ska den här lilla rackaren upp. Allting kommer från Ellos.
Sen bara måste jag visa – är lite mallig över detta. Växter är inte min starka sida och pelargoner och jag är allt annat än bästa vänner. I maj när Eva var förbi hade hon med sig en pelargon stickling. Tyvärr kommer jag inte ihåg vad sorten heter, men idag slog första blomma ut.

Liten har blivit stor.

Å de ruggiga pelargonerna som fyndades i trädgårdsbutiken samma dag, har blivit så här vackra. Normalt sett så brukar mina pelargoner ha dött bort vid det här laget. (bilden är från i lördags)