Idag har det vart en bra dag. Har hunnit med mycket mer än jag trodde att jag skulle göra, med tanke på att jag slutar jobbet kl 16.

Gjort en hel del marknadsföringsgrejer – man kan aldrig göra för mycket. Momsdeklarationen till skatteverket är fixad.

Jag har hunnit åka och fixa mer fågelmat. Förra vintern gjorde vi av med nästan 40kg solrosfrön. Jag behandlar alla matgäster lika – det ska inte snålas på faten. Det här är årets första säck. Så nu är alla automaterna påfyllda inför morgondagen. Hoppas det uppskattas med lite variation.

Disk och tvätt är avklarat. Har också bäddat rent i sängen med juliga sängkläder. Det här settet har lugnt 10 år på nacken och det börjar dessvärre synas i färgerna.

Vilken tajming. Dags att få en bit mat i magen innan jag ska hämta J på stationen. Allra först ska jag nog försöka göra mig av med den feta flugan som surrat runt i huset ett par dagar nu.