Denna måndag kan nog bäst summeras i 3 enkla bilder. En lustig gul fjäril var det första jag såg när jag åkte iväg imorse. Tänkte att jag måste ta ett kort, aldrig sett förut. När jag nu kom hem så satt den kvar. Men denna gången uppochner… Någon som har en aning om vad det är för fjäril?

Den här nyheten från Marabou har jag väntat på länge. I vår höstkampanjstidning som kom för 2 veckor sedan var det en bild på nya chokladkakor och mitt öga fastnade genast för Crunchy Corn. Jag föreställde mig smaken av salta hårda rostade majs, typ spanish corn som Parrots har i sitt naturgodis, doppat i choklad. Kan det verkligen vara gott. Och det är den. Helt ljuvlig.

Har även hunnit med ett möte i Globen idag på vårt huvudkontor. Passade även på att kolla lite i butikerna innan hemfärden. Sprang på den här väskan som helt magiskt bara följde med hem.

Nej, om man skulle ta och göra iordning lite mat. Idag blir det lax med philadelphiaost – vitlök och örter, broccoli och cocktailtomater. Snabbmat när den är som bäst 🙂 Vad har ni på menyn idag?
Kram