Det började med att jag hade som mål att äta vegetariskt en dag i veckan. Den dagen blev en hel vecka och den veckan rullade iväg till en månad. Nu har det gått ett år med vegetarisk kost. Visserligen har det slunkit ner en och annan liten köttbit under året när det inte har funnits något vegetariskt alternativ tillgängligt.

Jag måste erkänna att jag är riktigt stolt över mig själv, jag menar, hur många gånger har man inte sagt att man ska göra en förändring i sitt liv, för att sedan efter några veckor vara tillbaka i samma gamla spår?  Och jag har aldrig mått bättre. Jag känner mig piggare och gladare, har fått bättre kvalité på hår och naglar. Min IBS-mage har aldrig uppfört sig bättre – bara en sådan sak.

Nu är planen, självklart, att fortsätta på min gröna bana samt att få in en träningsrutin. Något som jag inte lyckades med under 2013… eller lyckades och lyckades. Det blev helt enkelt inte som jag hade tänkt mig. De regelbundna löparrundor blev “bara” dagliga promenader. Och för mig, som aldrig tränat tidigare, så är 60 minuters promenad varje dag stort. Å andra sidan ska man ju inte göra för stora förändringar på en gång 🙂